Am utilizat un silicon special pentru placile stancoase, initial placa 1 si 2 (baza si mijlocul) au fost prelucrate : zgariere cu cutter si smirghel de 40 pentru potentarea aderentei. Au fost fixate pe pozitie si apoi s-au introdus doua scobitori, dupa extragerea lor suprafetele s-au uns cu silicon...am cautat indelung gaurile

si am introdus scobitorile (rol de consolidare si ghidare), placa 3 (motul) a beneficiat de aceeasi procedura. Ulterior sandvici-ul a fost bagat la toaster asa incat la final a devenit "comestibil".
Mi-am insusit sugestiile colegilor asa incat am trecut la punerea in practica:
Executarea gaurii de jos in sus este perfecta pentru proiect, pentru a detine controlul am folosit pistolul de lipit. In cazul nitro (indiferent de metoda) aparea efectul "ciorap de dama descusut asta-i buna de .." asa incat am renuntat.
Suprafata intacta este usor de cioplit, am loc sa execut taieturi din mai multe unghiuri si, in plus, daca la baza introduc o culoare diferita (lava??) apare deja aspectul 3D.
s-a bagat si ceva botox in buzele craterelor, oricum am sperante ca vopsirea o sa mai regleze din greselile sculpturii.