Panzer Grenadier
35 posts
• Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Panzer GrenadierNu pe carton ci pe hirtie. Cu cit mai subtire cu atit mai bine (poti face tapetul patat, rupt si ars pe alocuri)
Re: Panzer GrenadierDaca trebuie pe hartie deja am facut o boacana.
Re: Panzer GrenadierEste prima data cand folosesc patinatorii de la Agama si creta pastel:
O sa imi mai cumpar "prafuri".
Re: Panzer Grenadier„Orice intrus va fi tratat cu o răceală demnă. Astfel încât să înțeleagă și cel mai nesimțit că prezența lui este inoportună.” Directorul Dumitru – Operațiunea Monstrul "Sunt unii oameni care-şi închipuie ca un ucigaş trebuie să fie mereu şi în toate împrejurările numai ucigaş. În realitate e de ajuns dacă e numai din când în când criminal - şi numai o mică latură a fiinţei sale..." E.M.Remarque
Re: Panzer GrenadierMultumesc pentru sincerele felicitari! Inseamna ca am facut o treaba buna!
As vrea sa stiu ce alte metode sunt de a fixa figurina; pana acum am folosit cianoacrilat. Uneori se vede lipitura. Exista alte metode mai "elegante"?
Re: Panzer GrenadierNu stiu daca e mai eleganta, dar e mult mai sigura: fa o gaura in calciiul sting al figurinei si fixeaza acolo cu cianoacrilat un bolt metalic (sirma, ac, etc) care sa-i iasa din calcii citiva mm. Apoi fa o gaura in pavaj si fixeaza acolo boltul iesit din calcii, tot cu ciano.
Re: Panzer GrenadierArata foarte bine scena ta pana acum. De unde se poate cumpara Komatex?
Re: Panzer Grenadier„Orice intrus va fi tratat cu o răceală demnă. Astfel încât să înțeleagă și cel mai nesimțit că prezența lui este inoportună.” Directorul Dumitru – Operațiunea Monstrul "Sunt unii oameni care-şi închipuie ca un ucigaş trebuie să fie mereu şi în toate împrejurările numai ucigaş. În realitate e de ajuns dacă e numai din când în când criminal - şi numai o mică latură a fiinţei sale..." E.M.Remarque
35 posts
• Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4