Buy War Bonds - Figurina 1:35
27 posts
• Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Buy War Bonds - Figurina 1:35Se stie: Alexie e meserie!
Re: Buy War Bonds - Figurina 1:35Pe curand, alexie „Orice intrus va fi tratat cu o răceală demnă. Astfel încât să înțeleagă și cel mai nesimțit că prezența lui este inoportună.” Directorul Dumitru – Operațiunea Monstrul "Sunt unii oameni care-şi închipuie ca un ucigaş trebuie să fie mereu şi în toate împrejurările numai ucigaş. În realitate e de ajuns dacă e numai din când în când criminal - şi numai o mică latură a fiinţei sale..." E.M.Remarque
Re: Buy War Bonds - Figurina 1:35Arata foarte bine. Acum pot sa vad jacheta si imi place. Da, ai dreptate. Este timpul pt. un lac mat protector.
Abia astept s-o vad finalizata. Va arata de nota 10 + o excursie cu magarusul in Delta.
Re: Buy War Bonds - Figurina 1:35Asa cum [strike]promiteam[/strike] anticipam bricheta a intrat in fluxul tehnologic. Venise cu recomandari (Merci, Mladin) asa ca n-am putut sa o refuz.
Am aplicat un strat de vopsea ulei (amestec de umbra arsa, umbra naturala si ceva sienna). La cateva zile, la verificare, am decis ca trebuie sa iau un Oxiuran Dupa un timp (trecand efectul medicamentului) am reinceput zugraveala. Am curatat relieful cu nitro Am remediat cu ulei locurile unde am facut exces de zel Am aplicat Standard rust effects (MIG) Am aplicat Light rust effects (MIG) Pe basorelief am aplicat o solutie din vopsea neaga ulei si benzina Zippo apoi am sters suprafetele mai inalte. Nu este exceptional dar arata mai bine decat inainte (pererea mea). Ma declar multumit, mai ales ca acum este evidenta interventia si la nivelul bazei (Zippo). Dupa uscare urmeaza lac mat si Fotofinish. „Orice intrus va fi tratat cu o răceală demnă. Astfel încât să înțeleagă și cel mai nesimțit că prezența lui este inoportună.” Directorul Dumitru – Operațiunea Monstrul "Sunt unii oameni care-şi închipuie ca un ucigaş trebuie să fie mereu şi în toate împrejurările numai ucigaş. În realitate e de ajuns dacă e numai din când în când criminal - şi numai o mică latură a fiinţei sale..." E.M.Remarque
Re: Buy War Bonds - Figurina 1:35Arata foarte bine. Modularea culorilor este foarte de efect. Mai poti curatii putin unele dintre litere (nu toate).
Excelenta idee si realizare. Ma bucur ca ti-a iesit. Tehnica asta are potential foarte mare, nu-i asa?
Re: Buy War Bonds - Figurina 1:35FINAL
Asa se face ca pentru 2011 am bifat la rubrica "Realizari" Sfarsit „Orice intrus va fi tratat cu o răceală demnă. Astfel încât să înțeleagă și cel mai nesimțit că prezența lui este inoportună.” Directorul Dumitru – Operațiunea Monstrul "Sunt unii oameni care-şi închipuie ca un ucigaş trebuie să fie mereu şi în toate împrejurările numai ucigaş. În realitate e de ajuns dacă e numai din când în când criminal - şi numai o mică latură a fiinţei sale..." E.M.Remarque
Re: Buy War Bonds - Figurina 1:35Esti chiar de-o harnicie iesita din comun, dar din nou pozele ma exaspereaza usor.
Re: Buy War Bonds - Figurina 1:35„Orice intrus va fi tratat cu o răceală demnă. Astfel încât să înțeleagă și cel mai nesimțit că prezența lui este inoportună.” Directorul Dumitru – Operațiunea Monstrul "Sunt unii oameni care-şi închipuie ca un ucigaş trebuie să fie mereu şi în toate împrejurările numai ucigaş. În realitate e de ajuns dacă e numai din când în când criminal - şi numai o mică latură a fiinţei sale..." E.M.Remarque
Re: Buy War Bonds - Figurina 1:35"Nuferii din mocirla rasar..",spune un proverb indian.
27 posts
• Page 2 of 3 • 1, 2, 3