Am decis să merg pe varianta sand/stone..dacă sunt probleme îmi vine mai uşor să cârmesc spre dark/emo.
Pas cu pas am aspersat un mixt de vopsele vallejo.
Acum castelul aşteaptă dry brush
CastelRe: Castel"Anybody can criticize what others create, but few can create something worth criticizing. To put it differently, an ounce of creativity is worth a pound of criticism "
Unknown free minded thinker - Jerry Catanescu
Re: CastelPe acoperişul minaretului am aspersat adeziv apoi am presărat scoici şi rumeguş. De dimineaţa am aspersat grund vallejo.
Am decis să merg pe varianta sand/stone..dacă sunt probleme îmi vine mai uşor să cârmesc spre dark/emo. Pas cu pas am aspersat un mixt de vopsele vallejo. Acum castelul aşteaptă dry brush „Orice intrus va fi tratat cu o răceală demnă. Astfel încât să înțeleagă și cel mai nesimțit că prezența lui este inoportună.” Directorul Dumitru – Operațiunea Monstrul "Sunt unii oameni care-şi închipuie ca un ucigaş trebuie să fie mereu şi în toate împrejurările numai ucigaş. În realitate e de ajuns dacă e numai din când în când criminal - şi numai o mică latură a fiinţei sale..." E.M.Remarque
Re: CastelAm executat un amestec de vopsele
Ulterior alt amestec pentru restul structurii (foto fără mare importanţă întrucât pe monitor apar cam spre gri), oricum de mâine intervin cu stone vallejo original „Orice intrus va fi tratat cu o răceală demnă. Astfel încât să înțeleagă și cel mai nesimțit că prezența lui este inoportună.” Directorul Dumitru – Operațiunea Monstrul "Sunt unii oameni care-şi închipuie ca un ucigaş trebuie să fie mereu şi în toate împrejurările numai ucigaş. În realitate e de ajuns dacă e numai din când în când criminal - şi numai o mică latură a fiinţei sale..." E.M.Remarque
Re: CastelArata tot mai bine
Finisul maron e fainut la fel si motivele schelet de diferite marimi. Sa vad finalul sunt curios de fintele vii si actiune. Daca vrei totusi fantasy curat in loc de adult manga fie dupa tine Spor, Bill ![]() "Anybody can criticize what others create, but few can create something worth criticizing. To put it differently, an ounce of creativity is worth a pound of criticism "
Unknown free minded thinker - Jerry Catanescu
Re: CastelAm mai aplicat niscaiva nuanţe, apoi am încercat o şmecherie (cu Crackle de la Vallejo)..nu mi-a ieşit aşa că momentan am pata pusă pe acest proiect şi îl trec pe linie moartă.
![]() „Orice intrus va fi tratat cu o răceală demnă. Astfel încât să înțeleagă și cel mai nesimțit că prezența lui este inoportună.” Directorul Dumitru – Operațiunea Monstrul "Sunt unii oameni care-şi închipuie ca un ucigaş trebuie să fie mereu şi în toate împrejurările numai ucigaş. În realitate e de ajuns dacă e numai din când în când criminal - şi numai o mică latură a fiinţei sale..." E.M.Remarque
Re: CastelNu-mi dau seama ce anume iti trezeste asa o mare nemultumire incat sa-l bagi in depou.....eu zic sa-l mai lasi sa se odihneasca vre-o 2-3 zile, si pe urma sa-l ataci cu forte proaspete. Mie unul imi place.
Re: CastelVă mulţumesc pentru susţinere, ar fi o idee să mă expediez cu el la întâlnirea din martie însă sunt multe necunoscute.
Poate, aşa cum sugeraţi, scăp de lehamite în viitorul apropiat. „Orice intrus va fi tratat cu o răceală demnă. Astfel încât să înțeleagă și cel mai nesimțit că prezența lui este inoportună.” Directorul Dumitru – Operațiunea Monstrul "Sunt unii oameni care-şi închipuie ca un ucigaş trebuie să fie mereu şi în toate împrejurările numai ucigaş. În realitate e de ajuns dacă e numai din când în când criminal - şi numai o mică latură a fiinţei sale..." E.M.Remarque
Re: CastelIti dorim "lecuiala" cat mai rapida si reimprospatare primavarateca a inspiratiei (daca nu de Ziua Doamnelor, macar de ...Ziua Barbatului!
).
Re: Castel„Orice intrus va fi tratat cu o răceală demnă. Astfel încât să înțeleagă și cel mai nesimțit că prezența lui este inoportună.” Directorul Dumitru – Operațiunea Monstrul "Sunt unii oameni care-şi închipuie ca un ucigaş trebuie să fie mereu şi în toate împrejurările numai ucigaş. În realitate e de ajuns dacă e numai din când în când criminal - şi numai o mică latură a fiinţei sale..." E.M.Remarque