Salonul National de Modelism Militar editia a V-a
40 posts
• Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Salonul National de Modelism Militar editia a V-aMa refeream la alt tapiras, cel din trei bucati, dar imi place cum gandesti. Ma fofilez eu cumva de acasa si vin.
![]() "Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
Re: Salonul National de Modelism Militar editia a V-aFelicitari organizatoriilor,participantiilor si mai ales premiantiilor
Toata stima,Gabriel http://www.youtube.com/watch?v=gmWKyjq_qFA http://www.youtube.com/watch?v=nmI5LHA_kWk http://www.youtube.com/watch?v=hSKCiXtXxXA http://www.youtube.com/watch?v=ULpT1Zn4Huc Wende dein Gesicht der Sonne zu,und du lasst die Schatten hinter dir.
Re: Salonul National de Modelism Militar editia a V-aMultumim, Gabriel. A fost probabil cea mai reusita editie a Salonului. Revin si eu cu poze de la activitatile extra.
"Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
Re: Salonul National de Modelism Militar editia a V-aIntai pozele de la activitatile oficiale:
"Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
Re: Salonul National de Modelism Militar editia a V-aPozele de la activitatile neoficiale:
Si picanteriile: "Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
Re: Salonul National de Modelism Militar editia a V-aFelicitari pentru finalizarea de mare angajament, regret ca am ratat festivitatea si gimnastica pe ritmuri de Al Bano &Romina Power.
P.S. Chiar ca Otti e Sony! ![]() „Orice intrus va fi tratat cu o răceală demnă. Astfel încât să înțeleagă și cel mai nesimțit că prezența lui este inoportună.” Directorul Dumitru – Operațiunea Monstrul "Sunt unii oameni care-şi închipuie ca un ucigaş trebuie să fie mereu şi în toate împrejurările numai ucigaş. În realitate e de ajuns dacă e numai din când în când criminal - şi numai o mică latură a fiinţei sale..." E.M.Remarque
Re: Salonul National de Modelism Militar editia a V-aSers,
A iesit impresionant, felicitari ! si pozele sunt faine. Imi place tricoul ! si paharele.... Spor, Bill ![]() "Anybody can criticize what others create, but few can create something worth criticizing. To put it differently, an ounce of creativity is worth a pound of criticism "
Unknown free minded thinker - Jerry Catanescu
Re: Salonul National de Modelism Militar editia a V-aMai astept poze si de la amicii italieni, tot la capitolul "Picanterii".
Re: Salonul National de Modelism Militar editia a V-a"Anybody can criticize what others create, but few can create something worth criticizing. To put it differently, an ounce of creativity is worth a pound of criticism "
Unknown free minded thinker - Jerry Catanescu
Re: Salonul National de Modelism Militar editia a V-aNu cred ca au ajuns asa de departe.
![]() "Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
40 posts
• Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Return to Expozitii si evenimente Who is onlineUsers browsing this forum: No registered users and 3 guests |
||