Cavalerii Aripilor Tricolore - Romania 1941-1945Re: Cavalerii Aripilor Tricolore - Romania 1941-1945Ma bucur sa vad ca inainteaza proiectul si, nu stiu de ce, parca recunosc un anumit tutorial de pictat fetele. Sanatate si spor!
Re: Cavalerii Aripilor Tricolore - Romania 1941-1945Accelaram un pic, pana dam de scurta ai de zbor... care-i alba
Re: Cavalerii Aripilor Tricolore - Romania 1941-1945Scurta de zbor aproape gata:
Re: Cavalerii Aripilor Tricolore - Romania 1941-1945Acum ca e partial vopsita , parca se vede mai clar ca intr-adevar figurina este foarte frumos detaliata.
Daca vrei sa intri putin in amanunte despre cum ai vopsit haina.
Re: Cavalerii Aripilor Tricolore - Romania 1941-1945Arata foarte bine. Spor la treaba in continuare.
Re: Cavalerii Aripilor Tricolore - Romania 1941-1945Multumesc Ovidiu!
O zi productiva si va prezint incheierea partii intai: Pilot Roman 1944/45.
Re: Cavalerii Aripilor Tricolore - Romania 1941-1945imi place cum a iesit pana acum , felicitari!!! vroiam sa stiu daca la fata ai lucrat numai cu acrilice?
Re: Cavalerii Aripilor Tricolore - Romania 1941-1945Zeno, eu incep sa ma plictisesc sa iti tot repet acelasi lucru... Felicitari maxime! Imi place foarte mult cum ti-a iesit figurina.
PS: Mie mi se pare ca te-ai miscat foarte repede cu figurina asta. Mi se pare ca deja ti-ai cam format un stil anume la figurine. Poate ca asa se explica rapiditatea si precizia cu care lucrezi.