|
Informatii si poze despre expozitii si evenimente modelistice sau legate de modelism.
by Olaf The Viking » Sun Apr 28, 2013 8:31 pm
Intalnirea lunii mai va avea loc pe 19.05.2012 la Viking Art & Hobby Shop (sediul machete.ro din Pantelimon, nr. 93) incepand cu ora 10.00 pana la ultimul participant.
Ca de obicei invitatii vor putea lucra la diferite proiecte si isi vor putea fotografia lucrarile folosind gratuit studioul foto amenajat in magazin.
Tot ca de obicei membrii participanti vor beneficia de discounturi la produsele din magazin.
"Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
-

Olaf The Viking
- Imperator
-
- Prenume si nume:
-
by alexie » Sun Apr 28, 2013 8:31 pm
Este musai să particip (cu atât mai mult cu cât mi-am tras card [strike]VISA[/strike] VAHS).
„Orice intrus va fi tratat cu o răceală demnă. Astfel încât să înțeleagă și cel mai nesimțit că prezența lui este inoportună.” Directorul Dumitru – Operațiunea Monstrul "Sunt unii oameni care-şi închipuie ca un ucigaş trebuie să fie mereu şi în toate împrejurările numai ucigaş. În realitate e de ajuns dacă e numai din când în când criminal - şi numai o mică latură a fiinţei sale..." E.M.Remarque
-

alexie
- Imperator
-
- Prenume si nume:
by Olaf The Viking » Sun Apr 28, 2013 8:32 pm
Nu pot sa iti cer sa aduci tot pomul dar vreau sa aduci vreo 5-6 frunze din alea sa ma bunghesc mai bine la ele.
"Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
-

Olaf The Viking
- Imperator
-
- Prenume si nume:
-
by alexie » Sun Apr 28, 2013 8:32 pm
„Orice intrus va fi tratat cu o răceală demnă. Astfel încât să înțeleagă și cel mai nesimțit că prezența lui este inoportună.” Directorul Dumitru – Operațiunea Monstrul "Sunt unii oameni care-şi închipuie ca un ucigaş trebuie să fie mereu şi în toate împrejurările numai ucigaş. În realitate e de ajuns dacă e numai din când în când criminal - şi numai o mică latură a fiinţei sale..." E.M.Remarque
-

alexie
- Imperator
-
- Prenume si nume:
by Olaf The Viking » Sun Apr 28, 2013 8:34 pm
Chiar daca unii s-au speriat de ploaie a fost o intalnire atat placuta cat si interesanta. Am vazut incercarile lui Dan Dutescu de cap de om (deja joaca la avansati), am vazut stadiul in care a ajuns cu Badea [strike]Gheorghe[/strike] Cirtan, am vazut pe viu frunzele lui alexie si avioanele lui Adrian Roman. Atentie alexie are acum un nou set de jucarii (pozele doi si trei)
-

Olaf The Viking
- Imperator
-
- Prenume si nume:
-
by Olaf The Viking » Sun Apr 28, 2013 8:35 pm
Cat am stat la o mica sueta si le-am povestit ce probleme am cu mana necromancerului Dan a pus mana pe scule si i-a tras o palma:
Participantii:
Si acum surpriza emisiunii:
-

Olaf The Viking
- Imperator
-
- Prenume si nume:
-
by Marhaba » Sun Apr 28, 2013 8:35 pm
Tare! Dan l-a facut?
-

Marhaba
- Procurator
-
- Prenume si nume:
by Olaf The Viking » Sun Apr 28, 2013 8:36 pm
-

Olaf The Viking
- Imperator
-
- Prenume si nume:
-
by Hartman » Sun Apr 28, 2013 8:36 pm
Chiar ca surpriza .Dar tapirusul trebuia sexuat macar un pic,cat sa nu duca cu gandul ca asteapta pe cineva. 
-

Hartman
- Procurator
-
- Prenume si nume:
by Dan Dutescu » Sun Apr 28, 2013 8:36 pm
Salutare tuturor, din pacate la mana necromancerului abia acum cu ocazia vizionarii fotografiilor am vazut ca materialul nu s-a amestecat bine, dar daca maretul Olaf va fi pe metereze saptamana viitoare intr-o zi, dau o fuga sa o refacem. Tapirelul este in lucru, dar il fac mai incet si prinre alte muuulte picaturi, dar la sfarsit sigur va avea tot ce-i trebuie :p; . Nu voi mai participa la nici o intalnire la care va fi si Alexie, deoarece sincer am ajuns sa-l urasc pe cat se poate - nu-i normal sa ajung acasa si sa ma apuc sa-mi refac TOATE sculele de modelaj ;d; si asta NUMAI din cauza lui, ca am lucrat doua zile cu cele facute pentru el ;fg; . Daaar, acum am si eu un set de "export" :r: asa ca noroc cu cele facute pentru el, ca altfel nu ma induram sa le refac pe ale mele ;fg; . Acestea fiind zise, spor la modelit tuturor.
P.S. pacat ca Silviu nu a putut veni fiind prins cu oaresce probleme mai mult decat personale.
-

Dan Dutescu
- Vexilifer
-
-
Return to Expozitii si evenimente