Im Westen nichts Neues - 1/35 Dioramen
42 posts
• Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Im Westen nichts Neues - 1/35 DioramenAlexie, bine i-ai scos. Cat priveste ideea si ce ti-a iesit pana acum, imi place tare mult. De ametit ce-am fost, n-am reusit sa mai urmaresc toate postarile tale. Iti tin pumnii in continuare!
Re: Im Westen nichts Neues - 1/35 DioramenMulţumesc pentru susţinere, dar mai descleştează-i (pumnii) din când în când ca să poţi lucra la teuton
„Orice intrus va fi tratat cu o răceală demnă. Astfel încât să înțeleagă și cel mai nesimțit că prezența lui este inoportună.” Directorul Dumitru – Operațiunea Monstrul "Sunt unii oameni care-şi închipuie ca un ucigaş trebuie să fie mereu şi în toate împrejurările numai ucigaş. În realitate e de ajuns dacă e numai din când în când criminal - şi numai o mică latură a fiinţei sale..." E.M.Remarque
Re: Im Westen nichts Neues - 1/35 DioramenUn pas mic...
„Orice intrus va fi tratat cu o răceală demnă. Astfel încât să înțeleagă și cel mai nesimțit că prezența lui este inoportună.” Directorul Dumitru – Operațiunea Monstrul "Sunt unii oameni care-şi închipuie ca un ucigaş trebuie să fie mereu şi în toate împrejurările numai ucigaş. În realitate e de ajuns dacă e numai din când în când criminal - şi numai o mică latură a fiinţei sale..." E.M.Remarque
Re: Im Westen nichts Neues - 1/35 DioramenAm lucrat la feţe şi după fixarea pe corp am executat o spălare cu soluţie de zippo und ulei. În foto nu se vede mare lucru (nici în realitate) dar se cheamă că m-am străduit.
Am fixat armele şi apoi personajele au fost integrate în peisaj, astfel după aproape juma' de an şi 73 de colaje foto opera "Im Westen nichts Neues" este gata ! (opera cu numărul 90) „Orice intrus va fi tratat cu o răceală demnă. Astfel încât să înțeleagă și cel mai nesimțit că prezența lui este inoportună.” Directorul Dumitru – Operațiunea Monstrul "Sunt unii oameni care-şi închipuie ca un ucigaş trebuie să fie mereu şi în toate împrejurările numai ucigaş. În realitate e de ajuns dacă e numai din când în când criminal - şi numai o mică latură a fiinţei sale..." E.M.Remarque
Re: Im Westen nichts Neues - 1/35 DioramenAHA!! Stiam eu ca va fi ceva gen poza aproape alb-negru
We live in the era of smart phones and stupid people.
Re: Im Westen nichts Neues - 1/35 DioramenEste superba. Felicitarile mele.
Florin
Re: Im Westen nichts Neues - 1/35 DioramenArata trasnet, calde felicitari!
Re: Im Westen nichts Neues - 1/35 DioramenFoarte faina, felicitari !
Cam si cei alb negru fac si eu oricand figurinele Spor, Bill ;g; "Anybody can criticize what others create, but few can create something worth criticizing. To put it differently, an ounce of creativity is worth a pound of criticism "
Unknown free minded thinker - Jerry Catanescu
Re: Im Westen nichts Neues - 1/35 DioramenO realizare deosebita! Imi place foarte mult si ideea si realizarea. Felicitari, Alexie! ;g;
42 posts
• Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5