Participeişăn cu kit ICM - German Assault Troops (1917 - 1918) - 35291 - 1/35
Kitul este incomplet deoarece a donat componente pentru realizarea capodoperei "23 August 1944" (23.08.2009..adică varianta virtuală este undeva pe cartulea), lucrare multipremiată la "Cupa Cetăţii" ediţia 2011. Concurs la care a pintenat un avion la baionetă şi l-a ratat (cu puţin) pe un altul..vezi . Dar să las şi posterităţii ceva de lucru şi să trec la nenăscuta dioramă:
WW1,în tranşee, socializare cu masca pe figură. Posibil să mai achiziţionez un kit şi la fel de probabil am să descompletez şi kitul ICM French - Prussian War (1870 - 1871) 35012 pentru un ofiţer venit în inspecţie (mă mai gândesc dacă să îl fac pe cal
Titlul dioramei este titlul cărţii tradusă din română în germană "Nimic nou pe frontul de Vest" :GG
Aflat sub euforia momentului deja am mixat componentele pentru a obţine unul dintre personaje, plasticul este alb şi astfel greu de observat bavurile şi cu atât mai greu de fotografiat...mi-am permis să efectuez nişte prelucrări pentru "întunericirea" fotografiei cu scopul de a evidenţia oarece detalii.