Pana la sosirea coletului am incropit primul Frankenhorstein, calaretul fiind un mix din ICM, Zvezda si
rasinos.
The Hunting Season 1:35
11 posts
• Page 1 of 2 • 1, 2
The Hunting Season 1:35Dupa mai bine de un an de hibernare (si sunt modest cand spun 1 AN) m-am reactivat in timp ce vizualizam aceasta diorama. Undeva prin femartie 2016, se poate afla data exacta deoarece debutul s-a facut printr-o comanda la machete.ro , herghelia imi trebuia in cel mai scurt timp.
Pana la sosirea coletului am incropit primul Frankenhorstein, calaretul fiind un mix din ICM, Zvezda si rasinos.„Orice intrus va fi tratat cu o răceală demnă. Astfel încât să înțeleagă și cel mai nesimțit că prezența lui este inoportună.” Directorul Dumitru – Operațiunea Monstrul "Sunt unii oameni care-şi închipuie ca un ucigaş trebuie să fie mereu şi în toate împrejurările numai ucigaş. În realitate e de ajuns dacă e numai din când în când criminal - şi numai o mică latură a fiinţei sale..." E.M.Remarque
Re: The Hunting Season 1:35Din setul ICM s-au nascut inca doi bidivii.
Jocheii au fost zamisliti dintrun incest Dragon/ICM/Rasina. ![]() „Orice intrus va fi tratat cu o răceală demnă. Astfel încât să înțeleagă și cel mai nesimțit că prezența lui este inoportună.” Directorul Dumitru – Operațiunea Monstrul "Sunt unii oameni care-şi închipuie ca un ucigaş trebuie să fie mereu şi în toate împrejurările numai ucigaş. În realitate e de ajuns dacă e numai din când în când criminal - şi numai o mică latură a fiinţei sale..." E.M.Remarque
Re: The Hunting Season 1:35In continuare va prezint evolutia grupului de gonci si vanator :
„Orice intrus va fi tratat cu o răceală demnă. Astfel încât să înțeleagă și cel mai nesimțit că prezența lui este inoportună.” Directorul Dumitru – Operațiunea Monstrul "Sunt unii oameni care-şi închipuie ca un ucigaş trebuie să fie mereu şi în toate împrejurările numai ucigaş. În realitate e de ajuns dacă e numai din când în când criminal - şi numai o mică latură a fiinţei sale..." E.M.Remarque
Re: The Hunting Season 1:35Movilele galbene sunt fertilizator? Nu de alta dar cu atatea picioare banuiesc ca si tuburi digestive sunt mai multe.
"Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
Re: The Hunting Season 1:35Mai multe nu, dar mai incapatoare sigur !!!
Bine ca nu vede animalele astea un veterinar ceva, ca l-ar lua durerea de cap !!!!!! ![]()
Re: The Hunting Season 1:35Se poate vedea ca am anticipat aceste carcoteli, in fine...
Din fimo am preparat cina : . . . . . ![]() „Orice intrus va fi tratat cu o răceală demnă. Astfel încât să înțeleagă și cel mai nesimțit că prezența lui este inoportună.” Directorul Dumitru – Operațiunea Monstrul "Sunt unii oameni care-şi închipuie ca un ucigaş trebuie să fie mereu şi în toate împrejurările numai ucigaş. În realitate e de ajuns dacă e numai din când în când criminal - şi numai o mică latură a fiinţei sale..." E.M.Remarque
Re: The Hunting Season 1:35Multa imaginatie si multa munca
![]() Wende dein Gesicht der Sonne zu,und du lasst die Schatten hinter dir.
Re: The Hunting Season 1:35Dupa asamblarea a doi depistatori - perforatori, am trecut la peisagistica.
Pe baza am varsat diferite porcarioare (fixate cu adeziv spray) si vopsite. Pentru stancaraie am confectionat baghete din extrudat. Apoi vopsire si drybrush . . . . Am inserat si niste piese din fimo (pe post de portal intergalactic) . A urmat montarea in scena, ambalarea, lunga calatorie cu trenul, depunerea pe altarul MMS2016, ambalarea, retur, depozitarea in "pivnita". „Orice intrus va fi tratat cu o răceală demnă. Astfel încât să înțeleagă și cel mai nesimțit că prezența lui este inoportună.” Directorul Dumitru – Operațiunea Monstrul "Sunt unii oameni care-şi închipuie ca un ucigaş trebuie să fie mereu şi în toate împrejurările numai ucigaş. În realitate e de ajuns dacă e numai din când în când criminal - şi numai o mică latură a fiinţei sale..." E.M.Remarque
Re: The Hunting Season 1:35Si probabil ca robotelul din stanga ei a castigat.
![]() "Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
Re: The Hunting Season 1:35„Orice intrus va fi tratat cu o răceală demnă. Astfel încât să înțeleagă și cel mai nesimțit că prezența lui este inoportună.” Directorul Dumitru – Operațiunea Monstrul "Sunt unii oameni care-şi închipuie ca un ucigaş trebuie să fie mereu şi în toate împrejurările numai ucigaş. În realitate e de ajuns dacă e numai din când în când criminal - şi numai o mică latură a fiinţei sale..." E.M.Remarque
11 posts
• Page 1 of 2 • 1, 2