Paulica esti un serial sock-reaper
e o semnatura personala
Spor,
BIll

Cupa Alba Carolina - editia a IV-a, 2014
47 posts
• Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Cupa Alba Carolina - editia a IV-a, 2014Faine pozele Aline ! multumim.
Paulica esti un serial sock-reaper e o semnatura personala Spor, BIll ![]() "Anybody can criticize what others create, but few can create something worth criticizing. To put it differently, an ounce of creativity is worth a pound of criticism "
Unknown free minded thinker - Jerry Catanescu
Re: Cupa Alba Carolina - editia a IV-a, 2014Salut,
Chiar daca am avut parte de o vreme nenorocita, si de data asta a fost frumos la Alba. Reintalnirea cu prietenii modelisti a meritat tot efortu'. Colegii din Alba merita multumiri si tot respectu' ptr. ca au reusit inca o data sa organizeze onorabil evenimentul. Cel putin mie mi-a placut mult si locatia obtinuta ptr. anul asta. Pacat ca de data asta destui dintre cei de-acum consacrati n-au reusit sa ajunga; mi-ar fi placut tare mult sa-i reintalnesc si pe ei. Ramane ptr. data viitoare Olaf, Alin, multumim mult ptr. poze. Foarte faine! Tudor, multumesc ptr. aprecieri. Sper ca data viitoare sa ne descurcam si mai bine. Printre altele, am apucat sa vedem si ce anume n-a fost tocmai cum am fi dorit, ce ar mai trebui imbunatatit. Asa ca pana una-alta va doresc la toti spor si numai bine!:) Vasile
Re: Cupa Alba Carolina - editia a IV-a, 2014Vasi ,palinca ta a fost cea mai tare
Locatia de anul acesta a scos mai la lumina frumosul eveniment,n-ar strica incepand de la anu sa punem si o masa cu cateva machete ,de preferat dintre cele cu vitrina,afara pentru trecatori ,ca un fel de preludiu a ce se intampla inauntru (expozitiei Locatia la ACR excelenta,efectiv m-am simtit ca acasa,gazda foarte sociabila ne-a lasat sa stam in club dupa ora inchideri :'"inchide-ti voi cand terminati" .Multumiri AMA pentru sustinerea atmosferei ,efortul a fost considerabil.A fost o editie la un nou standard.
Re: Cupa Alba Carolina - editia a IV-a, 2014"Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
Re: Cupa Alba Carolina - editia a IV-a, 2014Pana pe 15 puteti downloada de aici pozele facute de mine.
"Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
Re: Cupa Alba Carolina - editia a IV-a, 2014Inima mare , Olaf ! Multumirile noastre pentru sprijinul constatnt aratat. Multumiri pentru poze !
Re: Cupa Alba Carolina - editia a IV-a, 2014Multam Olaf pentru poze. Am avut ce vedea!
Re: Cupa Alba Carolina - editia a IV-a, 2014"Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
Re: Cupa Alba Carolina - editia a IV-a, 2014Pai da , Alexandre . Chiar ma miram ca nu citeam si oarece text. mai ales ca tu si Lucian sunteti povestasi innascuti ! Sa vina textele si imaginile scandaloase !
Re: Cupa Alba Carolina - editia a IV-a, 2014Stai intai sa ma simt ca basina...inspirat. (Copyright MO).
"Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
47 posts
• Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Return to Expozitii si evenimente Who is onlineUsers browsing this forum: No registered users and 0 guests |
||