|
Informatii si poze despre expozitii si evenimente modelistice sau legate de modelism.
by Cristian Marin » Mon Mar 10, 2014 1:44 pm
Sambata 15 este cea de-a treia sambata din luna motiv pentru care va avea loc intalnirea lunara. Locul: Sos. Pantelimon, nr. 93, sect. 2 la intersectia cu Str. Ritmului, in incinta magazinului Viking Art & Hobby Shop. Durata: incepe cu ora 10,30 si se termina odata cu plecarea ultimului participant. Orice este de imbinat, mazgalit, aratat, discutat, etc., se va intampla in acest interval.
-

Cristian Marin
- Imaginifer
-
-
by Olaf The Viking » Tue Mar 11, 2014 10:40 am
Super, sper ca voi avea casuta samuraiului aproape gata sa o disecam pe viu.
"Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
-

Olaf The Viking
- Imperator
-
- Prenume si nume:
-
by alexie » Tue Mar 11, 2014 11:04 pm
Sper să pot ajunge că aprilie este aşa departe şi bateriile abia de mai îmi pâlpâie 
„Orice intrus va fi tratat cu o răceală demnă. Astfel încât să înțeleagă și cel mai nesimțit că prezența lui este inoportună.” Directorul Dumitru – Operațiunea Monstrul "Sunt unii oameni care-şi închipuie ca un ucigaş trebuie să fie mereu şi în toate împrejurările numai ucigaş. În realitate e de ajuns dacă e numai din când în când criminal - şi numai o mică latură a fiinţei sale..." E.M.Remarque
-

alexie
- Imperator
-
- Prenume si nume:
by Olaf The Viking » Tue Mar 11, 2014 11:41 pm
Pune pe senior sa dea telefon ca vrea sa-i aduci ceva... (sigur ca poti sa incerci si aia ca ii e dor de tine si vrea sa te vada dar nu cred ca tine). 
"Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
-

Olaf The Viking
- Imperator
-
- Prenume si nume:
-
by alexie » Wed Mar 12, 2014 8:11 am
Acasă există înțelegere, probleme am cu "colesterolul".
„Orice intrus va fi tratat cu o răceală demnă. Astfel încât să înțeleagă și cel mai nesimțit că prezența lui este inoportună.” Directorul Dumitru – Operațiunea Monstrul "Sunt unii oameni care-şi închipuie ca un ucigaş trebuie să fie mereu şi în toate împrejurările numai ucigaş. În realitate e de ajuns dacă e numai din când în când criminal - şi numai o mică latură a fiinţei sale..." E.M.Remarque
-

alexie
- Imperator
-
- Prenume si nume:
by alexie » Fri Mar 14, 2014 10:05 pm
Am reuşit, aşa că mâine mă îndrept către Mecca. În bagaj o să fie , , , şi (evident) nişte ace bune de confecţionat preducele.  Soseeeesc!
-

alexie
- Imperator
-
- Prenume si nume:
by alexie » Sat Mar 15, 2014 10:06 pm
S-a meritat efortul, ca de obicei a fost Super !
Lume multă
Diverse bunătăţi Noutăţi şi gift-uri
-

alexie
- Imperator
-
- Prenume si nume:
by Olaf The Viking » Mon Mar 17, 2014 3:00 pm
Completez si eu cu niste poze, a fost ca de obicei extraordinar si m-am simtit bine in compania colegilor de "boala".
Incepem cu, normal, mult (auto)blamatul castel:
Ce ma asteapta:
Lupoaica e gata:
Din nou castelul din unghiul de unde se vede lipsa bilelor de Ping-Pong:
Maroul ala a fost o gaselnita buna.
Stadiul ceva mai avansat decat acum 3 ani cand am inceput:
Revelatia intalnirii:
Scufita in plan secund:
Avioane (a se observa si aprecia lipsa oricarui comentariu rautacios la adresa lor, ca si categorie modelistica):
Autor Jiju:
Suparat pe "succesurile" mele cu iaristice, Edy (109) vrea sa mi-o plateasca si s-a apucat de figurine:
Viitoarea probabil baza pt. IAR:
Autor David Cercel, venit mai tarziu, noroc cu acoperisul meu ca l-am tinut pe Cristi:
Noul meu set, marca Dan Dutescu, saru'mana inca o data:
-

Olaf The Viking
- Imperator
-
- Prenume si nume:
-
by Olaf The Viking » Mon Mar 17, 2014 3:04 pm
Si acum participantii, care, la noi, nu sunt secreti:
La plansa de proiectat acoperisuri, se cunoaste cand nu dai de baut mesterului, s-a zgarcit si mi-a facut economie la balsa:
-

Olaf The Viking
- Imperator
-
- Prenume si nume:
-
by Bill » Mon Mar 17, 2014 5:48 pm
Fain, ca de obicei, lume multa si prieteni faini Protestez violent impotriva distrugerii marsavesti a aspectului falic al castelului prin inlaturarea (castrarea) miseleasca a cojonesurilor ! Cat despre lipsa comentariilor rautacioase legate de modelismul aviatic asta ma face sa fiu mai in garda decat de obicei, e linistea dinaintea razboiului Spor, Bill 
"Anybody can criticize what others create, but few can create something worth criticizing. To put it differently, an ounce of creativity is worth a pound of criticism " Unknown free minded thinker - Jerry Catanescu
-

Bill
- Procurator
-
- Prenume si nume:
-
Return to Expozitii si evenimente