DoMarajRe: DoMaraj„Orice intrus va fi tratat cu o răceală demnă. Astfel încât să înțeleagă și cel mai nesimțit că prezența lui este inoportună.” Directorul Dumitru – Operațiunea Monstrul "Sunt unii oameni care-şi închipuie ca un ucigaş trebuie să fie mereu şi în toate împrejurările numai ucigaş. În realitate e de ajuns dacă e numai din când în când criminal - şi numai o mică latură a fiinţei sale..." E.M.Remarque
Re: DoMarajAlexie, asa rapid vii cu noutati ca nu reusesc inca sa ma dezmeticesc. Ca si Bill, astept sa vad ce urmeaza.
Re: DoMarajMa risc, va fi ceva gen planeta maimutelor dar in loc de statuia libertatii -> corpul uman.
![]() "Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
Re: DoMaraj„Orice intrus va fi tratat cu o răceală demnă. Astfel încât să înțeleagă și cel mai nesimțit că prezența lui este inoportună.” Directorul Dumitru – Operațiunea Monstrul "Sunt unii oameni care-şi închipuie ca un ucigaş trebuie să fie mereu şi în toate împrejurările numai ucigaş. În realitate e de ajuns dacă e numai din când în când criminal - şi numai o mică latură a fiinţei sale..." E.M.Remarque
Re: DoMarajImi plac culorile tale .. pastelate. Hai cu sindibontii si pe testoase si pesti.
"Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
Re: DoMarajVedem noi finalul...adica va trebui clar sa port ochelarii de soare, dar sunt optimist
Spor, Bill ![]() "Anybody can criticize what others create, but few can create something worth criticizing. To put it differently, an ounce of creativity is worth a pound of criticism "
Unknown free minded thinker - Jerry Catanescu
Re: DoMarajAha, placile ca placile, dar d'aia faci matale vizite pe litoral, mai o broscuta, un pestisor si te stie lumea de client fidel! Hai ca mai faci si mai curios, abi astept sa vad ce se contureaza.
Spor la lucru ca imaginatia curge!
Re: DoMaraj„Orice intrus va fi tratat cu o răceală demnă. Astfel încât să înțeleagă și cel mai nesimțit că prezența lui este inoportună.” Directorul Dumitru – Operațiunea Monstrul "Sunt unii oameni care-şi închipuie ca un ucigaş trebuie să fie mereu şi în toate împrejurările numai ucigaş. În realitate e de ajuns dacă e numai din când în când criminal - şi numai o mică latură a fiinţei sale..." E.M.Remarque
Re: DoMarajAm mai aruncat nişte cărbuni pe foc....de fapt un pumn de beţe.
Din komatex am confecţionat o ramă, în fapt o rămuţă (60 cm/40 cm/ h28cm) . Dat fiind proporţiile mi-a fost greu să lucrez la dioramă ..pe motiv că este mai mare decât atelierul Pentru ornarea ramei am optat pentru un mastic, stejar nuanţă deschisă. Masticul proaspăt întins a suferit o flagelare cu plasă de şmirghel, pe motiv de model. Model de perversiuni modelistice. Acum motivul neoficial pentru care reintru în pauză : nu mai am loc în atelier; motivul oficial : aştept să se usuce masticul. ![]() „Orice intrus va fi tratat cu o răceală demnă. Astfel încât să înțeleagă și cel mai nesimțit că prezența lui este inoportună.” Directorul Dumitru – Operațiunea Monstrul "Sunt unii oameni care-şi închipuie ca un ucigaş trebuie să fie mereu şi în toate împrejurările numai ucigaş. În realitate e de ajuns dacă e numai din când în când criminal - şi numai o mică latură a fiinţei sale..." E.M.Remarque
Re: DoMarajBogatia de detalii nu reuseste inca sa ma duca catre un rezultat ce se vrea a fi intuirea finalului asa ca astept sa vad ce o sa iasa.
![]()