Ca de obicei după o așteptare și un preludiu de aproape un an era cât pe ce să dau rasol, acuma dacă este să cenzurez înfiorătoarele înjurături pot spune că a fost o zi extrem de tăcută
Zboară puiule! Zboară!T170.JPG
Fufă 111 - 1/35 - inspired by Ian McQue's odyssey
34 posts
• Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Fufă 111 - 1/35 - inspired by Ian McQue's odysseyPăi azi am fixat nava pe piedestal și apoi l-am fixat pe puști și a sa căruțorabie.
Ca de obicei după o așteptare și un preludiu de aproape un an era cât pe ce să dau rasol, acuma dacă este să cenzurez înfiorătoarele înjurături pot spune că a fost o zi extrem de tăcută Zboară puiule! Zboară!T170.JPG You do not have the required permissions to view the files attached to this post. „Orice intrus va fi tratat cu o răceală demnă. Astfel încât să înțeleagă și cel mai nesimțit că prezența lui este inoportună.” Directorul Dumitru – Operațiunea Monstrul "Sunt unii oameni care-şi închipuie ca un ucigaş trebuie să fie mereu şi în toate împrejurările numai ucigaş. În realitate e de ajuns dacă e numai din când în când criminal - şi numai o mică latură a fiinţei sale..." E.M.Remarque
Re: Fufă 111 - 1/35 - inspired by Ian McQue's odysseySuper! Deosebit, ca intotdeauna. Nici macar nu mai incerc sa ghicesc ce va iesi, ca mereu sunt surprins la final (dar placut, nu ca drumarii cu iarna). Astept sa vad ce urmeaza.
PS: Basculanta din aia mi-am dorit toata copilaria si n-am pupat, in schimb am bagat carut la greu (de butelii sau nu) ![]()
Re: Fufă 111 - 1/35 - inspired by Ian McQue's odysseyYou do not have the required permissions to view the files attached to this post. „Orice intrus va fi tratat cu o răceală demnă. Astfel încât să înțeleagă și cel mai nesimțit că prezența lui este inoportună.” Directorul Dumitru – Operațiunea Monstrul "Sunt unii oameni care-şi închipuie ca un ucigaş trebuie să fie mereu şi în toate împrejurările numai ucigaş. În realitate e de ajuns dacă e numai din când în când criminal - şi numai o mică latură a fiinţei sale..." E.M.Remarque
Re: Fufă 111 - 1/35 - inspired by Ian McQue's odyssey Am mai invatat ceva....bine ca m-am uitat pana la sfarsit, exact cand ma intrebam cum naiba manca a aparut nenea cu pipeta. Pana la urma tot de la el i s-a tras. Exact ca in Final Destination, daca esti trecut pe lista, intr-un fel sau altul tot trebuie sa te duci.
34 posts
• Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4