Azi fixativ de par STOP
Dark Sand de la Vallejo STOP
S.U.Z.A 3 - Vigneta S.F. 1:35 WIPRe: S.U.Z.A 3 - Vigneta S.F. 1:35 WIPAzi fixativ de par STOP
Dark Sand de la Vallejo STOP „Orice intrus va fi tratat cu o răceală demnă. Astfel încât să înțeleagă și cel mai nesimțit că prezența lui este inoportună.” Directorul Dumitru – Operațiunea Monstrul "Sunt unii oameni care-şi închipuie ca un ucigaş trebuie să fie mereu şi în toate împrejurările numai ucigaş. În realitate e de ajuns dacă e numai din când în când criminal - şi numai o mică latură a fiinţei sale..." E.M.Remarque
Re: S.U.Z.A 3 - Vigneta S.F. 1:35 WIPasa cred ca o sa arate un scaun de dentist in viitor.
Re: S.U.Z.A 3 - Vigneta S.F. 1:35 WIPNici azi n-am trecut la lucruri serioase....
Am folosit carcasa unei masini de F1 (McLaren-Mercedes F1 MP4-20 1:24 - Revell cod. 07241), in vederea combinarii am fixat bucati de bold in picioarele tronului. Dupa stabilirea pozitiei am gaurit carcasa F1. Am picurat superglue Bison iar pe varfurile de bold (ce au traversat carcasa am pus izolatie de cablu electric. Initial ma gandeam sa ramana in stadiul acesta adica sa leviteze (pe un stift) ca o veritabila nava spatiala. Apoi m-am gandit ca o eventuala plimbare avea sa potenteze forta gravitationala. Si astfel am organizat un raid prin jucariile copiilor..asa de insipatie. N-am venit (in "atelier") cu mana goala. Captura a reprezentat-o un buldozerul (Made in China), l-am desfacut pentru a selecta piesele care merita sa participe dar si pentru o fixare mai usoara de angrenajul F1&tron. Piesele au fost spalate (buldozerul prestase pe cateva santiere). Intr-un final carcasa buldozerului a fost fixata de "nava spatiala", initial am incercat cu suruburi dar am renuntat si am folosit niste stifturi din sarma. Stifturile au fost mascate cu burdufuri (partea mobila de la paiele de racoritoare). Dupa fixarea carcasei am asamblat si restul componentelor selectate. Pentru update am cautat prin cutia cu resturi, am gasit componentele unui CD-ROM (le pastram deoarece unitatea laser aducea cu o camera de filmat). Avea latimea ideala pentru a fi fixat pe botul buldozerului (care arata banal dupa ce am indepartat lama). Pentru fixarea unitatii laser am efectuat patru gauri pentru tot atatea ace cu gamalie. Fixare cu superglue pe botul vehiculului. A urmat vopsirea (Burnt Iron - 76 - Gunze; fixativ de par; Dark Sand - 70847 - Vallejo; Green Ochre - 70914 - Vallejo). La final, dupa asamblarea rotilor am aplicat un ocru si pe pneuri. Desi mai am destul pana la final (inclusiv fixarea unui motor pe "coada" vehiculului) nu m-am putut abtine de la o sedinta foto. Pe curand „Orice intrus va fi tratat cu o răceală demnă. Astfel încât să înțeleagă și cel mai nesimțit că prezența lui este inoportună.” Directorul Dumitru – Operațiunea Monstrul "Sunt unii oameni care-şi închipuie ca un ucigaş trebuie să fie mereu şi în toate împrejurările numai ucigaş. În realitate e de ajuns dacă e numai din când în când criminal - şi numai o mică latură a fiinţei sale..." E.M.Remarque
Re: S.U.Z.A 3 - Vigneta S.F. 1:35 WIPArata din ce in ce mai bine chestia aia.
Re: S.U.Z.A 3 - Vigneta S.F. 1:35 WIPOoops ! M-am grabit, trebuiau doar trei maini !
Azi tot prin zona... Pentru ecranul vehiculului am utilizat o lentila de ochelari, lentila din material pastic asa incat a fost usor sa-i finisez marginea in vederea inramarii. Rama din fasie de komatex, pentru bratul ecranului am sacrificat un topor de la Lego Bionicle fixat de rama printr-un bold si superglue. Am fixat niscaiva pedale pentru amuzamentul pilotului Am inchegat un panou de comanda din resturi Am motorizat masinaria cu un Lamborghini 1:24 (tip Burago), am dotat soferul cu manusi, l-am dotat cu o cotiera..si cam atat, cred. Pentru ecran am in plan sa-l vopsesc la exterior cu o culoare "vie" si sa scriu "in oglinda" niste bazaconii si grafice, apoi vopseaua clasica (Dark Sand - 70847 - Vallejo; Green Ochre - 70914 - Vallejo) peste (tot pe fata externa). Sper sa si fac acest lucru si (mai ales) sa-mi reuseasca. „Orice intrus va fi tratat cu o răceală demnă. Astfel încât să înțeleagă și cel mai nesimțit că prezența lui este inoportună.” Directorul Dumitru – Operațiunea Monstrul "Sunt unii oameni care-şi închipuie ca un ucigaş trebuie să fie mereu şi în toate împrejurările numai ucigaş. În realitate e de ajuns dacă e numai din când în când criminal - şi numai o mică latură a fiinţei sale..." E.M.Remarque
Re: S.U.Z.A 3 - Vigneta S.F. 1:35 WIPArata foarte sf "giondeeru" spatial.Numai imaginatia ta bogata putea sa alcatuiasca din niste chinezarii,ceva demn de luat in seama.
Re: S.U.Z.A 3 - Vigneta S.F. 1:35 WIPAm confectionat ecranul panaramic, cu scrisul meu cuneiform am scris "in oglinda" niste chestii, in prealabil am aplicat un verde brotacel. Din cauza de oxiuri am tras un strat alb => un amestec galbui verzuliu si o migrena. Am rescris (cu aceiasi caligrafie inflorata, tip sec.XIV)partial. Acum, pe seara, am tras un strat de vallejo dar inca se vede din cioplitura. Fata interna o sa fie surpriza ca am protejat-o cu patafix.
Am vopsit zonele (de vehicul) pe unde am mai stricat vopseaua incercand sa mai fac cate una-alta. Pe partea dreapta (cum pilotezi) am aplicat o maneto-chestie (la origine un toiag al Orcului de la Zvezda sau ceva pe acolo). Am aplicat o vopsea atat pe figurina cat si pe [strike]orga[/strike] panoul de comanda. Nu cred ca azi am mai facut ceva...daca da am sa spun ca am facut maine. „Orice intrus va fi tratat cu o răceală demnă. Astfel încât să înțeleagă și cel mai nesimțit că prezența lui este inoportună.” Directorul Dumitru – Operațiunea Monstrul "Sunt unii oameni care-şi închipuie ca un ucigaş trebuie să fie mereu şi în toate împrejurările numai ucigaş. În realitate e de ajuns dacă e numai din când în când criminal - şi numai o mică latură a fiinţei sale..." E.M.Remarque
Re: S.U.Z.A 3 - Vigneta S.F. 1:35 WIPNu prea ma atrage domeniul SF dar macheta aceasta este superba. Imi plac foarte mult cum diverse obiecte, niste "vechituri", capata viata in mainile tale.
Machetele SF iti imping imaginatia dincolo de limite. Pentru a respecta continuitatea ultimelor mesaje, pot atasa asta?
Re: S.U.Z.A 3 - Vigneta S.F. 1:35 WIP„Orice intrus va fi tratat cu o răceală demnă. Astfel încât să înțeleagă și cel mai nesimțit că prezența lui este inoportună.” Directorul Dumitru – Operațiunea Monstrul "Sunt unii oameni care-şi închipuie ca un ucigaş trebuie să fie mereu şi în toate împrejurările numai ucigaş. În realitate e de ajuns dacă e numai din când în când criminal - şi numai o mică latură a fiinţei sale..." E.M.Remarque
Re: S.U.Z.A 3 - Vigneta S.F. 1:35 WIPAm montat LCD-ul, am inceput sa vopsesc figurina.
„Orice intrus va fi tratat cu o răceală demnă. Astfel încât să înțeleagă și cel mai nesimțit că prezența lui este inoportună.” Directorul Dumitru – Operațiunea Monstrul "Sunt unii oameni care-şi închipuie ca un ucigaş trebuie să fie mereu şi în toate împrejurările numai ucigaş. În realitate e de ajuns dacă e numai din când în când criminal - şi numai o mică latură a fiinţei sale..." E.M.Remarque