firma: Eden
scara :32mm
figurina din metal
Sister Garcianne
sister garcianne 32 mm
5 posts
• Page 1 of 1
sister garcianne 32 mmfirma: Eden
scara :32mm figurina din metal Sister Garcianne
Re: sister garcianne 32 mmBravo Vali! Cat apuc sa zaresc, nu ma ajuta prea mult distanta,la care e luata fotografia, arata tare bine.
Re: sister garcianne 32 mmMa bucur sa vad ca ai spor, Vali.
Un mic sfat: ca sa putem admira mai bine munca ta iti sugerez sa umpli mai mult cadrul fotografiei cu subiectul. Acum ai prea mult fundal si subiectul este prea mic si putin neclar. Pentru claritate o smecherie este sa folosestii functia de autodeclansare a aparatului pentru a elimina tremurul inevitabil al mainii [cu aparatul pus pe un suport (fie el si improvizat in lipsa de trepied)]. Astept cu interes si restul figurinelor din serie. (Pana atunci poate reusesc sa ma apuc si eu de ale mele
Re: sister garcianne 32 mmArata bine Vali, mai ales din fata. Tranzitiile pe piele sunt faine. Din spate, se schimba situatia. Tranzitiile sunt dure. Mai multa rabdare si un control al dilutiei te vor ajuta f. mult.
Mult succes si-ti tin pumnii. Din experimentarile pe care le faci vei invata multe. P.S. Subscriu si eu la cele spuse de colegi in legatura cu fotografiile.
Re: sister garcianne 32 mmmultumesc frumos pentru sfaturi!!!...am sa tin cont ele la urmatoarea figurina!!!
5 posts
• Page 1 of 1