Am observat mascarea ramelor.Eu ma refeream la tot avionu.Mi se pare ca m-am vaitat la tine
ca dau gres mereu la faza cu mascarea. :
Hey...Taxi ! diorama cu Focke-Wulf FW 190 S-8
44 posts
• Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Hey...Taxi ! diorama cu Focke-Wulf FW 190 S-8Am observat mascarea ramelor.Eu ma refeream la tot avionu.Mi se pare ca m-am vaitat la tine
ca dau gres mereu la faza cu mascarea. :
Re: Hey...Taxi ! diorama cu Focke-Wulf FW 190 S-8Paulica,
Camuflajul la avion e cu aerograful si freehand. La laterale devine interesant unde am folosit tehnica sablonului de carton distantat de suprafata avionului cu ajutorul cirnatilor de patafix. Ai toata povestea. Spor, Bill "Anybody can criticize what others create, but few can create something worth criticizing. To put it differently, an ounce of creativity is worth a pound of criticism "
Unknown free minded thinker - Jerry Catanescu
Re: Hey...Taxi ! diorama cu Focke-Wulf FW 190 S-8Bill, ca de obicei, o incantare. Cine face machete (cu atat mai mult diorame) dupa poze originale, e "a special breed". Oricum, de la tine, nu ma mai astept de mult la trompete.
O sugestie (mai exact doua) din punct de vedere artistic: -in coltul cu pamant si boscheti as pune ceva pe inaltime (o tufa, un lindicator, ceva), ca sa echilibreze foisorul. Nu ceva foarte inal, ci ceva slim. -de asemenea, as cauta o pata de culoare (rosu, albastru, galben). Ansamblul imi pare putin tern, din cauza gri-ului (doar dunkelgelb-ul si crem-ul parca nu-s suficiente). Nu stiu ce - un stingator, o gaina, un scaun colorat, orice. Spor maxim.
Re: Hey...Taxi ! diorama cu Focke-Wulf FW 190 S-8Salve,
Multumesc Alexandru. Ai dreptate o parte din problema o rezolv cu o gramada de caramizi in zona turnului undeva....nu-s hotarit unde. Cit despre partea cu iarba nu stiu daca e nevoie de simetrie. Mai degraba inclin spre planul descrescator, turn/avion/statie ulei. Asta avind in vedere ca ceea ce se vede din poza e o coada de avion in directia aceea(dar care e undeva in afara spatiului meu). Asa ca nu prea am ce sa fac. Un semn ar merge, trebuie sa studiez ce semne mai erau pe aerodroamele Luftwaffe. Ce as pune si acolo ar fi ceva mai colorat, ma tot gindesc ce...... Daca aveti idei, va rog impartasiti-le. Pina una alta in afara de gramada de caramizi totul e lipit pe pozitii. Urmeaza poze. Multumesc si spor, Bill "Anybody can criticize what others create, but few can create something worth criticizing. To put it differently, an ounce of creativity is worth a pound of criticism "
Re: Hey...Taxi ! diorama cu Focke-Wulf FW 190 S-8Salut Bill! Urmaresc cu interes lucrarea asta, este foarte interesant!
Spor in continuare! PS O termini pina la expozitia de la Alba?
Re: Hey...Taxi ! diorama cu Focke-Wulf FW 190 S-8Sers Tibi si multumesc.
E 99% gata, mai am de plasat o gramada de caramizi si cam atit. Dar poate imi mai vine vreo idee cu ceva marunt pe-undeva. Sa vad, nu vreau nici sa o incarc (mai) tare. Cu siguranta o aduc la Alba. Spor, Bill "Anybody can criticize what others create, but few can create something worth criticizing. To put it differently, an ounce of creativity is worth a pound of criticism "
Re: Hey...Taxi ! diorama cu Focke-Wulf FW 190 S-8Bill, ce sa zic, frumoasa treaba. Dar, ca si Marinelu as zice sa pui ceva "greu" in coltul din dreapta, jos.
Cit despre "buiandrug", sau cum s-o numi bara aia de lemn, sta asa din cauza ca legatura la avion este joasa, iar la boi mai inalta, la care se adauga greutatea lemnului. Forumul nu este o anexă a dormitorului sau a closetului de-acasă. E o ieşire în lume, cu tot ceea ce o asemenea ieşire presupune, de la veşmînt la discurs. A. Plesu.
Re: Hey...Taxi ! diorama cu Focke-Wulf FW 190 S-8Multumesc Zetule,
Inteleg punctul de vedere cu inaltimea, mie si asa mi s-a parut prea inalt turnul, l-am si micsorat nitel, fata de proportiile celui din desen. Daca pun ceva inalt mi se pare prea mult pe ambele parti. Si oricum partea aceea e libera in poza. Merg pe desfasurarea scara descrescatoare, turn/avion/statie ulei. oricum multumesc pentru pareri si sfaturi. Spor, Bill "Anybody can criticize what others create, but few can create something worth criticizing. To put it differently, an ounce of creativity is worth a pound of criticism "
Re: Hey...Taxi ! diorama cu Focke-Wulf FW 190 S-8Oare sa incerci cu un indicator de vant?
Re: Hey...Taxi ! diorama cu Focke-Wulf FW 190 S-8Multumesc Dan,
Asta-i o idee buna. Nu am vazut deloc poze de epoca unde se vad indicatoare, daca ati vazut si va amintiti unde, va rog sa-mi indicati un link sau sa-mi dati chiar poza. Multumesc si spor, Bill "Anybody can criticize what others create, but few can create something worth criticizing. To put it differently, an ounce of creativity is worth a pound of criticism "
44 posts
• Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5