Frate BILL,
Frumos lucrata diorama.Pavajul ti-a iesit foarte realist.Am remarcat chiar si gaoaza taurului din dreapta.Daca consideri necesar ,mai poti invechi un pic lemnul turnului
cu putin bait .
Tapiru ambarcabil
Hey...Taxi ! diorama cu Focke-Wulf FW 190 S-8
44 posts
• Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Hey...Taxi ! diorama cu Focke-Wulf FW 190 S-8Frate BILL,
Frumos lucrata diorama.Pavajul ti-a iesit foarte realist.Am remarcat chiar si gaoaza taurului din dreapta.Daca consideri necesar ,mai poti invechi un pic lemnul turnului cu putin bait . Tapiru ambarcabil
Re: Hey...Taxi ! diorama cu Focke-Wulf FW 190 S-8Nu e taur, ca e bou. Si oricite apropouri as bate , tot nu vrea sa recunoasca ca le-a facut ugerectomie.
Re: Hey...Taxi ! diorama cu Focke-Wulf FW 190 S-8Multam Paulica. Ideea mea era sa fac lemnul proaspat ca si cum turnul a fost facut chiar in aceeasi primavara. De aceea m-am gindit ca trebuie sa ramina cit mai natural, cu aspectul de lemn proaspat. Apropo de inaltimea lui fiind 45 bombardarea Reich-ului era intensiva si aerodromurile aveau multe baterii de Flak. In realitate undeva in spatele turnului era o cladire. Ideea este ca turnul sa ridice Flak-ul sa vada peste cladire, altfel, vorba lui Marhaba nu avea nevoie de inaltare.
Frate, ugerectomica e "public record" fiind chiar pe blog :lol: Asa ca recunosc in fata Marii Adunari Nationale :lol: c Intre timp am lipit smocurile de iarba si turnul pe betoane. Si am vopsit partial figurina cu elevul-pilot ce sta in carlinga. Mai am la ea dry-brushingul si finalizarea fetei. urmeaza poze. Spor, Bill "Anybody can criticize what others create, but few can create something worth criticizing. To put it differently, an ounce of creativity is worth a pound of criticism "
Unknown free minded thinker - Jerry Catanescu
Re: Hey...Taxi ! diorama cu Focke-Wulf FW 190 S-8Bill foarte faina diorama abia astept sa o vad gata. Felicitari.
P.S.: Paulica tata tu numai unde nu trebuie te uiti
Re: Hey...Taxi ! diorama cu Focke-Wulf FW 190 S-8Multam Laure,
Pai stii tu "fatal atraction" cu sporturi zooextreme Spor, Bill "Anybody can criticize what others create, but few can create something worth criticizing. To put it differently, an ounce of creativity is worth a pound of criticism "
Re: Hey...Taxi ! diorama cu Focke-Wulf FW 190 S-8Oamenilor, va rog o parere. :h
In poza vedeti atelajul de boi, din poza originala. Intrebarea ar fi....fiind in tractiune, si la asa greutate, n-ar trebui sa nu exista nici un unghi intre linia lanturilor ce duce pina la lemn si linia funiei ce duce de la lemn la piesa furca de pe bechia avionului? In mod normal cred ca ar trebui. Atunci ce dreacu o tine la nivelul ala atit de aproape de sol? vreun sistem ce nu se vede in poza? Sper ca am explicat indeajuns de clar. Multumesc anticipat si spor, Bill "Anybody can criticize what others create, but few can create something worth criticizing. To put it differently, an ounce of creativity is worth a pound of criticism "
Re: Hey...Taxi ! diorama cu Focke-Wulf FW 190 S-8Bill imi dau si eu cu parerea. Poate poza a fost facuta in momentul in care atelajul doar ce a fost pus in miscare si lanturile nu au apucat sa se intinda.
Re: Hey...Taxi ! diorama cu Focke-Wulf FW 190 S-8Draga Bill,
Un unghi oricum ar trebui sa existe in situatia data.Datorita masei lemnului.Ca e prea jos ,poate fi ce a zis Laure.Dar faptul ca si funia si lanturile sunt intinse ma face sa cred ca boi trag.Oricum unghiu era variabil sus jos in functie de pasul boilor.Acum poate e surprinsa pozitia cea mai joasa.
Re: Hey...Taxi ! diorama cu Focke-Wulf FW 190 S-8Cind nu exista tensiune, lemnul sta pe jos. Funia intre lemn si bechie e tensionata si boii e clar ca sunt in miscare dupa pozitia picioarelor. Oare nea caisa are piciorul drept in aer pt. ca umbla sau are dreptul pe lemn?
Pe de alta parte avionul e pe roti si nu cred ca e un efort foarte mare pt doi boi. Ai vazut pe la tot felul de recorduri traznite, cum un singur bou
Re: Hey...Taxi ! diorama cu Focke-Wulf FW 190 S-8Si eu cred ca avionul e foarte usor pt. 2 boi si poza surprinde o stare de echilibru in miscare. Si de asemenea e plauzibil la drugul de lemn din spatele boilor, sa oscileze sus/jos in timpul deplasarii, dar cu amplitudine mica.
Cred ca sunt 2 boi si nu 1, pt. ca a fost mai simplu sa-i aduca pe amandoi gata inhamati si luati de la vreun atelaj, unde au activat inainte de plimbaraea asta de placere pe pista
44 posts
• Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5