BIBLIA FIGURINISTULUI -20Th Century Military Uniforms

Secțiune rezervată postării de articole, recenzii, tutoriale etc. cu privire la informațile scrise pe teme modelistice, militare etc.

BIBLIA FIGURINISTULUI -20Th Century Military Uniforms

Postby alexie » Fri Aug 23, 2019 7:21 pm

Image

Achiziționată prin vara lu` 2004 a fost și a rămas (în ciuda tonelor de materiale tematice) materialul de referință în materie de uniforme și informații utile.
În acestă serie „de buzunar” erau o mulțime de titluri (aviație militară, civilă, artilerie, armament ușor etc.) așa încât R.I.P. Librăria de la Sala Dalles era un obiectiv ce trebuia vizitat cel puțin săptămânal.
Desfășurător:
Image
Image

Să frunzărim (arhaismul de la „a scrola”)
Image
Image
Image
Image

În peste 300 de pagini ne sunt prezentate aproape trei sute de uniforme, prin desene color făcute cu o deosebită grijă pentru detalii și un concentrat de informații.


Image

....Dacă voi respecta acest jurământ și nu îl voi călca, viața și arta mea să se bucure de renume și respect din partea oamenilor, dacă îl voi trăda devenind sperjur, atunci contrariul.

Image
„Orice intrus va fi tratat cu o răceală demnă. Astfel încât să înțeleagă și cel mai nesimțit că prezența lui este inoportună.”
Directorul Dumitru – Operațiunea Monstrul

"Sunt unii oameni care-şi închipuie ca un ucigaş trebuie să fie mereu şi în toate împrejurările numai ucigaş. În realitate e de ajuns dacă e numai din când în când criminal - şi numai o mică latură a fiinţei sale..."
E.M.Remarque

https://alexiehobby.blogspot.com/
https://mewe.com/group/5c46d56bf06c932db44bbd5a
User avatar
alexie
Imperator
 
Posts: 2396
Joined: Thu Jan 10, 2013 11:01 pm
Location: Mangalia - Romania
Prenume si nume: Lucian Milosan

Return to Recenzii carti

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron