Samurai battle
17 posts
• Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Samurai battleIdeea este geniala. Abia astept sa vad si rezultatul final. Pe post de chit poate ar merge un CA?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe machete.ro si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
Re: Samurai battleMultumesc Olaf!
![]() Cianoacrilatul ar putea functiona pentru chiturire. Dar cred ca ar fi si dificil de controlat, din cauza aderentei reduse a plasticului. Trebuie testat. In ce priveste compozitia scenei, as vrea sa cer o parere. Care dintre urmatoarele scene vi se pare mai potrivita: 1. Varianta cu cele cinci personaje (3 contra 2) prezentata mai sus 2. actiunea principala centrata pe cele 5 personaje principale, dar in jurul lor batalia este mai ampla - fiecare tabara are si pedestrasi care isi incruciseaza armele 3. batalie mai ampla, dar intre centauri intr-o tabara si oameni in alta 4. ducem fantezia si mai departe - bagam in scena si centauri cavaleri medievali (2 bucati) ![]() 4.1. batalie 5 la 2 intre centaurii samurai si centaurii cavaleri 4.2. batalie mai ampla intre samurai si cavaleri, cu mai multe personaje (fiecare din cele doua factiuni avand eroii lor centauri) Parerile voastre mi-ar fi de ajutor in a ma decide in ce directie sa imping scena. As vrea sa continui sa pregatesc restul figurinelor (daca este cazul) in paralel cu proiectul la 54mm.
Re: Samurai battle![]() Subscriu la aplauzele pentru imaginaţia debordantă, ideea este genială. Este aşa de tare că am rămas surpris să nu găsesc o legendă, o poveste, nici măcar o hiragana despre acest subiect. Singura problemă rămâne lipirea şi îmi este teamă că nu o să reuşeşti, DAR mă bazez pe primul asiatic care îţi vede lucrarea..în 2-3 ani avem hit kit. Cât despre scenarii.. toate se anunţă thriller ![]() Felicitări şi succes ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() „Orice intrus va fi tratat cu o răceală demnă. Astfel încât să înțeleagă și cel mai nesimțit că prezența lui este inoportună.” Directorul Dumitru – Operațiunea Monstrul "Sunt unii oameni care-şi închipuie ca un ucigaş trebuie să fie mereu şi în toate împrejurările numai ucigaş. În realitate e de ajuns dacă e numai din când în când criminal - şi numai o mică latură a fiinţei sale..." E.M.Remarque https://alexiehobby.blogspot.com/ https://hobbyban.blogspot.com/
Re: Samurai battleMultumesc Alexie! Lipirea jumatatilor a reusit. Alte detalii fine nu ma incumet sa incerc sa adaug.
![]()
Re: Samurai battleSamuraii centarui vor ramane pe termen nedefinit in acest stadiu. Aveam o idee despre peisajul in care sa-i plasesz insa nu stiu cand voi ajunge sa realizez acea diorama (cel mai probabil nu in 2014).
Re: Samurai battleNu-i nimic, magarusul nu pleaca nicaieri,
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe machete.ro si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
Re: Samurai battleNu-i bai. O sa am grija de el caci va trebui sa il gazduiesc o perioada indelungata. In anul care urmeaza vreau sa experimentez cat mai multe dimensiuni de figurine, urmand a ma hotara ulterior spre ce scara ma trage ata. Prin urmare, figurinele 1/72 vor intra intro lunga perioada de hibernare.
17 posts
• Page 2 of 2 • 1, 2