@Marhaba:
Frodo, desi tot scara 28mm este chiar mai mic pentru ca este hobit. Are 22mm de la talpi pana la crestet. Insa conteaza foarte mult si detalierea figurinei.
Figuirne mai mari vor urma. Chiar acum sunt pe drum 3 figurine scara 32mm si 2 fig. scara 54mm de la Enigma Miniatures. Vroiam pana la toamna-iarna sa stau cuminte. Dar fiindca m-a zgandarit cineva (nu spui cine, se stie el
Daca tie iti place ambientul inseamna ca sunt pe drumul cel bun. Mai am multe de invatat la capitolul asta.
@Zeno:
Contrastul se datoreaza si incurajarilor primite de la tine la figurinele precedente. :b:
Lacul folosit este lac mat Vallejo. L-am diluat si apoi l-am dat cu pensula in doua straturi. Pe par am mai aplicat un srat semilucios iar pe sabie si lantul de la gat un strat lucios (toate lacurile Vallejo diluate si date cu pensula). Ai avut dreaptate cu lacul mat de la Vallejo, nu se usuca chiar mat. Ramane putin semi lucios, dar nu peste tot. Nu m-am prins inca din ce cauza. Trebuie sa mai experimentez.
Piciorul drept cred ca i l-am ingropat mai mult decat trebuia in pamant. In plus, are si o nuanta destul de apropiata de nuanta solului din jur.
Bucurie imi aduce fiecare tusa pe care o pun pe figurine (ei poate ca retusurile nu sunt chiar asa de placute). Insa atunci cand vad cum prind viata figurinele sub pensula si mai ales cand reusesc sa obtin efectele pe care mi le propun satisfactia este maxima. Planuri am multe, timp sa fie.