ISU 152 - Tamiya 1/35
11 posts
• Page 1 of 2 • 1, 2
ISU 152 - Tamiya 1/35
Re: ISU 152 - Tamiya 1/35Daca aveti ceva docmentatie despre subiectul in cauza si vreti sa o impartiti si cu mine, va sunt recunoscator. e-mail : office@indeo-auto.ro
Re: ISU 152 - Tamiya 1/35Primul update :
Cu aceasta macheta am incercat pentru prima oara cateva tehnici ,si anume : preshading, post shading, si putina modulare a culorii. Eu sunt foarte multumit de ce a iesit. Macheta a primit initial grund vallejo gri. Apoi sasiul si galetii au primit un strat de culoare vallejo russian green. Pe partea superioara a blindatului am aplicat dark grey de la tamiya pe muchii, imbinari, suruburi, zone unde nu prea bate lumina, etc - preshading. A urmat un strat de russian green. Apoi un amestec de culoare mai deschis de russian green cu duckegg green pe suprafetele orizontale si pe panourile laterale si frontale. Apoi inca o nuanta mai deschisa in mijlocul acelorasi zone si pe partile superioare a panourilor laterale - postshading si putina modulare. Acum ma chinui cu senilele. Per total constructia a mers foarte usor, piesele se potrivesc la fix, urme minime de injectie, un kit foarte relaxant. In curand detalii cu senilele. Poze : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: ISU 152 - Tamiya 1/35Buss, buna treaba pana acum. Arata excelent! CUm am si eu un Su-100 in lucru tot de la Tamiya, te urmaresc cu atentie. Nu fii zgarcit cu detaliile, te rog.
![]()
Re: ISU 152 - Tamiya 1/35Salutare. Vopsirea e foarte interesanta si super ca efect ; am o mica observatie , cum michiduta de au lovit schije in acelasi loc in plasele de protectie de la ventilatia motorului , asta inseamna ca mai trebuie ceva zgarieturi pe alte zone apropiate de la ploaia de schije . Spor in continuare cu sanatate si cer senin. B)
AK-12 The BEST IS THE BEST
Re: ISU 152 - Tamiya 1/35In primul rand multam` pt felicitari. Am vazut in majoritatea pozelor cu blindate pe astfel de sasiu ca acele plase au rupturi si nu par foarte groase. Ma gandesc ca fiind cale de acces destul de uzitata de echipaj, calcand pe ele s-au rupt. Sau de la diferite lucruri carate pe acea zona. In nici un caz nu m-am gandit ca au fost rupte de proiectile
![]()
Re: ISU 152 - Tamiya 1/35Blindatul l-am terminat joi seara inainte de plecarea la concursul Alba Iulia. Deci poze nu am facut la blindatul terminat. Rog daca este cineva ce i-a facut o poza la concurs sa posteze aici. Daca nu, o sa revin in februarie cu poze. Mersi!
Re: ISU 152 - Tamiya 1/35Multumesc pentru poza. Alte fotografii mai in detaliu voi posta cand recuperez jucaria de la expo. Acum insigna, nu?
![]()
Re: ISU 152 - Tamiya 1/35Arata bine tunul, l-am remarcat si la Alba. Dar vorba ta, mai multe cu fotografiile in fata.
11 posts
• Page 1 of 2 • 1, 2