Cavaler german 1:32Re: Cavaler german 1:32imi place cum a iesit cavalerul!!! te-ai gandit care va fi urmatorul? un andreea sau poate un pegaso? sa ai spor in continuare!!!
Re: Cavaler german 1:32Din pacate am vitrina plina de rusisme, unele originale, gen ek castings, dar majoritatea copii, dupa ce vrei tu: Pegaso, Andrea, El Viejo, etc.
Culmea e ca aseara l-am ales, intai vreau sa-l caut prin carti sa vad daca intr-adevar e englez (ca sa-l bag in GB-ul GSQ), cunosti genul: coif de broasca tras pe fata (inca nu sunt pregatit pentru fete "Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
Re: Cavaler german 1:32"Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
Re: Cavaler german 1:32Salut, Alex, foarte frumos cavalerul tau, insa am o mica carcoteala cu privire la bocancii de polo ai domnului parca sunt prea curati sau tocmai a fost la spalatorie.
Spor in continuare.
Re: Cavaler german 1:32Tinand cont de unde ai plecat si unde ai ajuns, chiar ca meriti toate felicitarile de rigoare (evident, alaturi de profesor)! Imi place tare mult rezultatul final! Nu pot decat sa te felicit din toata inima, mai ales ca ai si reusit sa te incadrezi in deadline.
Re: Cavaler german 1:32"Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
Re: Cavaler german 1:32Felicitari Olaf! Imi place cum ai urmat sfaturile lui Zeno si curajul cu care ai abordat figurina. Iar rezultatul vorbeste de la sine. In poza la "dimensiunea reala" cavalerul arata foarte bine.
Astept cu interes urmatorul cavaler. Spor! B
Re: Cavaler german 1:32Felicitari, Olaf, pentru marele pas inainte pe care l-ai facut.
Arata a figurina lucrata - wash-uri, modulari, highlights, etc. In acelasi timp, ai sa-ti dai seama singur ca asta e abia inceputul. Ai sa vezi ca fiecare umbra, fiecare zona de lumina trebui tratata individual, pentru un rezultat mai aproape de realitate. De exemplu, umbrele sunt mai intunecate in partea superioara (spre sursa de lumina) si mai difuze in parte inferioara. La fel si zonele aflate in lumina - pe muchii se apropie de alb, difuzand treptat spre culoarea de baza. Altfel, cutele vor arata ca o zona incarcta cu jeg negru-maroniu. Dureaza mult, adica inca vreo 3 etape pe langa ce ai facut tu, dar rezultatele sunt pe masura. PS: acuma vorbeste invidia din mine, pentru ca nu am fost in stare sa ma inscriu in termen, cum ai facut tu. Si asta intrucat fata lui Adolf e la a treia incercare (prima tura m-am banghit care pe unde e, a doua oara mi-a iesit cam coltos, iar acuma merg incet, sa nu derapez). PPS: rezolva-i coada obiectului contondent, ca e pacat de munca ta.