Cine vrea sa participe la tombola trebuie sa aduca si el ceva (ceva in sensul de obiect, nu in sensul de prieten infometat).

Intalnirea lunii decembrie 2013
10 posts
• Page 1 of 1
Intalnirea lunii decembrie 2013Iata ca a venit si momentul Intalnirii. Deci pe 21 decembrie, ne vedem la sediul machete.ro adica la Magazinul Viking Hobby & Art Shop, in miros de carnati, muraturi si Feteasca Neagra. Incepem la 10.30 pana la ultimul participant.
Cine vrea sa participe la tombola trebuie sa aduca si el ceva (ceva in sensul de obiect, nu in sensul de prieten infometat). ![]() "Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
Re: Intalnirea lunii decembrie 2013Am sa ratez (si) aceasta ocazie, pe motiv de
porc.Sper ca 2014 sa fie Anul I'll be back Distractie placuta, asteptam foto si impresii. „Orice intrus va fi tratat cu o răceală demnă. Astfel încât să înțeleagă și cel mai nesimțit că prezența lui este inoportună.” Directorul Dumitru – Operațiunea Monstrul "Sunt unii oameni care-şi închipuie ca un ucigaş trebuie să fie mereu şi în toate împrejurările numai ucigaş. În realitate e de ajuns dacă e numai din când în când criminal - şi numai o mică latură a fiinţei sale..." E.M.Remarque
Re: Intalnirea lunii decembrie 2013Credeam ca la voi e zilnic prilej de asa ceva. Daca nu te intorci in timp util venim noi si vorbim cu angajatorul sa-i explicam ca nu esti singur pe lume si ca ai niste responsabilitati, nu e de joaca.
"Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
Re: Intalnirea lunii decembrie 2013Da', ceva poze cu obiectele (nu neaparat Feteasca, muraturile si carnatii)??
Re: Intalnirea lunii decembrie 2013Intai poze cu participantii, cu scuzele de rigoare pentru ultimii veniti care nu apar deoarece m-am luat la harta cu Feteasca Neagra:
"Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
Re: Intalnirea lunii decembrie 2013Machetele:
Re: Intalnirea lunii decembrie 2013Si tombola:
Am avut emotii ca o sa ia postamentele facute/aduse de Marius Morosan. S-a multumit cu coloanele mele: O tanara speranta, speram sa fie o prezenta permanenta la intalniri: La cat de bucuros arat in poze ai zice ca termin cel putin in fiecare saptamana cate o figurina si marea mea problema e postamentul: "Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
Re: Intalnirea lunii decembrie 2013Olaf, vad ca s-a premiat lumea din greu, la matale, la tombola. Colegul cu 4 sticle de Borsec de crama e cel mai tare! In alta ordine de idei, doua intrebari:
1. cine e autorul la Sdkfz 223 DAK ca am un fix cu subiectul? 2. de unde aduci postamentele, mai ai (ca de Calin ai scapat, vad!) si cu cat? In rest, bravos pentru inca una intalnire reusita! Da' niscaiva figurine mai multe, n-ai avut in batatura???
Re: Intalnirea lunii decembrie 2013"Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
Re: Intalnirea lunii decembrie 2013Mersi, Olaf, pentru raspunsuri.
Ti-as fi recunoscator pentru adresa dlui Morosan. La figurinele vopsite, ma refeream. In rest, Craciun linistit si voie buna!
10 posts
• Page 1 of 1
Return to Expozitii si evenimente Who is onlineUsers browsing this forum: No registered users and 1 guest |
||