Poze calde, astazi prima parte, machetele:
Salonul National de Modelism Militar editia a V-a
40 posts
• Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Salonul National de Modelism Militar editia a V-aPoze calde, astazi prima parte, machetele:
"Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
Re: Salonul National de Modelism Militar editia a V-aMultam, Olaf! Neaparat daca mai ai niste fotografii detaliate. Am vazut o gramada de lucruri interesante.
Felicitari tuturor participantilor si, evident, organizatorilor si voluntarilor pentru aranjarea exponatelor, foarte elegant arata sala!
Re: Salonul National de Modelism Militar editia a V-aSalutare,
super fotografii, multumim .Spor la modelit,
Re: Salonul National de Modelism Militar editia a V-aExcelent ! multumim de poze. Lucrari frumoase, am remarcat printre altele cateva nave/submarine de exceptie.
Afterparty ? Spor, Bill "Anybody can criticize what others create, but few can create something worth criticizing. To put it differently, an ounce of creativity is worth a pound of criticism "
Unknown free minded thinker - Jerry Catanescu
Re: Salonul National de Modelism Militar editia a V-aMai detaliate decat in linkul dat la inceput (eu am facut o mica selectie aici, sunt vreo 130 poze la linkul dat de mine) nu am, eram in in viteza. Musai sa fac, macar la cele de la italieni.
Afterparty dupa ce le primesc de la Dan. ![]() "Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
Re: Salonul National de Modelism Militar editia a V-aAcum si participantii:
"Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
Re: Salonul National de Modelism Militar editia a V-aAcuşica am ajuns şi eu acasă dar sunt doar în trecere. Aşa că puţinele fotografii am să le pot posta pe săptămâna
Super sală, super machete, super socializare şi super ![]() „Orice intrus va fi tratat cu o răceală demnă. Astfel încât să înțeleagă și cel mai nesimțit că prezența lui este inoportună.” Directorul Dumitru – Operațiunea Monstrul "Sunt unii oameni care-şi închipuie ca un ucigaş trebuie să fie mereu şi în toate împrejurările numai ucigaş. În realitate e de ajuns dacă e numai din când în când criminal - şi numai o mică latură a fiinţei sale..." E.M.Remarque
Re: Salonul National de Modelism Militar editia a V-aFoarte multe lucrari deosebite. Felicitari organizatorilor si expozantilor!
Se pot da mai multe detalii despre figurina aceasta?
Re: Salonul National de Modelism Militar editia a V-aNu se pot da, sunt secret de serviciu
.Spor la modelit,
Re: Salonul National de Modelism Militar editia a V-aChiar asteptam sa vad cine sare...
![]() "Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
40 posts
• Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Return to Expozitii si evenimente Who is onlineUsers browsing this forum: No registered users and 1 guest |
||