Intalnirea lunii iulie 2012 reloaded cum ar veni
4 posts
• Page 1 of 1
Intalnirea lunii iulie 2012 reloaded cum ar veniLa cererea participantilor care nu au putut veni la intalnire saptamana trecuta vom avea o a doua intalnire in data de 28.07.2012. Intalnirea se va tine tot la la Viking Art & Hobby Shop (sediul machete.ro din Pantelimon, nr. 93) incepand cu ora 10.00 pana la ultimul participant. Invitatii vor putea lucra la diferite proiecte si isi vor putea fotografia lucrarile folosind gratuit studioul foto amenajat in magazin. Ca de fiecare data membrii participanti vor beneficia de discounturi la produsele din magazin.
"Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
Re: Intalnirea lunii iulie 2012 reloaded cum ar veniAm avut o intalnire fructuoasa, ca de obicei. Eduard Badescu (109) sustinea ca va veni si el ca sa-si ia avioanele ramase la mine cu o anumita ocazie. Evident ca nu a venit dar le-am scos pe masa sa ne mai clatim ochii:
Am vazut pe viu samuraiul lui Silviu: Policarpov-ul lui Otti (Nemeth Atila): Si o surpriza facuta de Stefan Laurentiu Gabriel : Ruina lui Cristian Marin: [center] "Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
Re: Intalnirea lunii iulie 2012 reloaded cum ar veniSi acum o parte dintre participanti:
Da, nu e interzis, se poate bea o bere si la intalnirea noastra. [center] "Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
Re: Intalnirea lunii iulie 2012 reloaded cum ar veniEvident ca s-a si lucrat, asa cum ne laudasem ca o vom face. Mai jos, badea Cartan pregatit de clonare:
Am preparat cauciucul si Cristi l-a turnat. Aveam emotii ca nu se va intari deoarece intaritorul expirase de vreo 4 zile dar a fost totul cum trebuie: Dupa intarire s-a scos plastelina si s-a trecut la turnarea celeilalte parti: Deoarece preparasem mai mult cauciuc si era pacat sa-l stricam s-a improvizat repede o matrita pentru scutul cavalerului german: Matritele au ramas in atelier, se facuse deja tarziu si cauciucul urma sa se intareasca abia peste o ora-doua. Le vom prezenta in episodul urmatorul. "Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
4 posts
• Page 1 of 1
Return to Expozitii si evenimente Who is onlineUsers browsing this forum: No registered users and 5 guests |
||