|
Informatii si poze despre expozitii si evenimente modelistice sau legate de modelism.
by alexie » Wed Aug 17, 2022 5:28 pm
Și uite că ăsta micu se făcu de 8 anișori, mâine - poimâine ne cheamă la majorat. S-au făcut și fotografii, unele n-au ieșit acceptabil iar altele n-au mai fost festonate un lucru este cert chiar dacă nu fac fotografii cu avioane, la final tot strâng câteva zeci...e ca țânțarii de la Colonadele, motivați.
WWI flancat de familia Preda Thor LGBT
Mig-mag sau sudură în aluminiu
Din păcate nose art este pe verso
Dejavu Cupa Tomis 2021
Beduin avut : Cămile și ventilator
Câmp cu turbine pentru o energie verde
IAR avioane
Ba că nu mai zboară, ba p-a mă-tii
Pentru ediția a 8-a a CT tematica specială a fost : Aviația ambarcată și hidroavioane Am fost leneș așa că eu m-am prezentat cu sula (atât s-a putut din „Sully - Miracle on the Hudson)
Dog fight
Oauuuuuu - așa reacție
O pată de culoare, n-ai cum să treci nepăsător.
Două biserici, aceiași religie
Am mai vorbit de el
A scăpat iar de la SF, ăia nu sunt ochii pilotului ?
12 orizontal : Americanul care doboară stâlpi (din nouă)
Străbunici cu tupeu
„Orice intrus va fi tratat cu o răceală demnă. Astfel încât să înțeleagă și cel mai nesimțit că prezența lui este inoportună.” Directorul Dumitru – Operațiunea Monstrul "Sunt unii oameni care-şi închipuie ca un ucigaş trebuie să fie mereu şi în toate împrejurările numai ucigaş. În realitate e de ajuns dacă e numai din când în când criminal - şi numai o mică latură a fiinţei sale..." E.M.Remarque
-
alexie
- Imperator
-
- Prenume si nume:
by alexie » Wed Aug 17, 2022 6:27 pm
Într-o atmosferă extrem de plăcută s-au montat vitrinele Ikea și tip Ikea, s-au pus mese (la propriu), s-au pus fețe de mese și semnele de categorii. Apoi editare etichete, tăiere și distribuire. Pauză de masă (la „Haț Haț”) și amplasare de machete.
Vehicule militare, șenile, roți, tunuri, artilerie...chestii dure Nemții na ulița
Atenție la Pana de ...
Cer senin
Singur acasă
ITP în timp de război
Tunuri
Masa Tăcerii - sigur nu este aici, poate Masa Onomatopeelor
Premoniție pentru 2022
Ștafeta înarmării
Tanchii! Tanchii!
Tunurile de la Căpâlna
Porumbei călători
Pinocchio-uri și camioane
B03, zic
Moș Tanc
Țestoasele Ninja
Îmi amintește de un WV pe Valea Oltului, cu murături, fetească, machete și injectoare
Născute cu ocazia unei alte tematici propuse de Cupa Tomis
Căpitanul Nemo WWI
Căldură mare, monseur
Fer
Ivan pe timpul când EL lupta contra răului
Fratele mai mare al fratelui mare
Muie Iliescu !
Cotoiul roșu
Fără murături hot viața e pustiu...și dimineața mohorâtă
Blindate la adolescenți
Masa Diesel
La un pas de sf
Romeo sub balconul Julietei
Decapotabilă
Năsoșii
Zil-e domnu Geo
Tir
Ford
„It was my thirteenth year on a cold winter day”
Camuflaj
„Orice intrus va fi tratat cu o răceală demnă. Astfel încât să înțeleagă și cel mai nesimțit că prezența lui este inoportună.” Directorul Dumitru – Operațiunea Monstrul "Sunt unii oameni care-şi închipuie ca un ucigaş trebuie să fie mereu şi în toate împrejurările numai ucigaş. În realitate e de ajuns dacă e numai din când în când criminal - şi numai o mică latură a fiinţei sale..." E.M.Remarque
-
alexie
- Imperator
-
- Prenume si nume:
by alexie » Wed Aug 17, 2022 7:12 pm
Cu mic cu mare, lumea a venit la Cupa Tomis. Care la expoziție, care la concurs. Vin mascații Rapsodia Română Măi animalule ! Înainte și după contaminare Modificare pentru ostași români, ostaș aflat la zona de demarcație....interesantă abordare A chemat cineva salvamontul ? Între două lumi Super Spartanii Minionii Trei scări, un autor De bustibus non disputandum Veniți din secțiunea vehicule Olaf-iene Doi de pază... ...restul călare Shogun shushi Aceiași cafteală, alte epoci Cavaler începător Caii KKK
-
alexie
- Imperator
-
- Prenume si nume:
by alexie » Wed Aug 17, 2022 8:21 pm
Încă de la prima ediție a expozițiilor noastre (întâlnirea de la cabinetet din 2004) am remarcat fascinația trenulețelor asupra publicului (vezi trenulețul regretatului Eugen Fomino). Ulterior fascinația a crescut considerabil (pe când căram module CFR pe scările interminabile de la Muzeul Alba Iulia) iar cu ocazia evenimentelor de la mal de mare a atins apogeul.
Aventura CFR : Prin 95 plecam din Gara de Nord, rămași prin triaj circa trei ore, printr-un noroc chior și o exacerbare a grijei purtate de mătușa mea avem un pui prăjit în bagaj...am băgat în comă tot compartimentul
Aventura CFR : În copilărie făceam colecție de capace, de fapt era un joc cu capace turtite. Șanse mari erau în zona de staționare a vagoanelor bar (capace internaționale). Cătând am auzit cu „auzul periferic” o mare hărmălaie, 5-6 femei de la întreținere strigau către mine...din fericire viteza sunetului a fost mai rapidă decât trenul.
Aventura CFR : Am copilărit în apropierea șinelor, monede, pietre, mașinuțe de fier, bile de rulment, bușteni, limonine, cărți etc. zilnic punem ceva la presat.
Aventura CFR : În vara lui 2022, trenului București - constanța îi lipseau două vagoane deci s-a călătorit „în picioare”
Aventura CFR : Când făceam naveta „a face rocada” presupunea să-l pândești pe Nașul și în stație să treci în vagonul ce fusese deja controlat
Aventura CFR : Prin 93, pe o rută ce presupunea schimbări, m-a prins ora 2 a.m. în gară la Făurei. Foame cât casa, pustietate absolută. După circa o oră a trecut un biciclist beat, din portbagaj i-a căzut o pâine.
Aventura CFR : În 87 am făcut turul țării cu trenul, clasa I, iar biletul era cât o hartă turistică
Aventura CFR : Are Paulică aka Hartman o poveste cu trenul și elicopterul
Aventura CFR : În 2016 am purces către Mosonshow la cușetă
Aici sunt și ceva filmulețe cu trenulețe
-
alexie
- Imperator
-
- Prenume si nume:
by alexie » Wed Aug 17, 2022 8:50 pm
Se pare că mi-au trecut vremurile de pionierat când orice eveniment hop și eu. Evident că atunci când cauți motive găsești cu duiumul, ăsta-i unul dintre ele. [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_reimg.php on line 136: preg_match_all(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_reimg.php on line 138: array_unique() expects parameter 1 to be array, null given
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_reimg.php on line 141: Invalid argument supplied for foreach()
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_reimg.php on line 136: preg_match_all(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_reimg.php on line 138: array_unique() expects parameter 1 to be array, null given
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_reimg.php on line 141: Invalid argument supplied for foreach()
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_reimg.php on line 136: preg_match_all(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
- Auto canci
Nu, nimic de știri tv, doar că îmbătrânise correana. Oldies but goldies Luciu de .. ..oglindă Moto-guiț-remorchere Se pare că m-a impresionat Lăsați tancurile să vină cu mine ! Geacă forjată și motor gigea ...mișcă pluta în cinci minute Sabot olandez Ambuteiaj Racheta Albă Cochet Irezistibilă Foto finish
-
alexie
- Imperator
-
- Prenume si nume:
by alexie » Sun Aug 21, 2022 12:16 pm
Nu avea cum să lipsească secțiunea de sf-uri și fantasy, o gamă extrem de generoasă, în special pe tronsonul Expoziție/colecții personale. Din nefericire vitrinele Ikea, ce adăposteu o mare parte din produse, sunt refractare la fotografiatul amator. Fam. Preda
Un sith ce aduce a ciuline de baltă
și apropo de ciulinii de baltă
Universuri paralele
Orgasme SW
Star Wars și vecinii lor
O horă și fasole cu ciolan
Mama și Tata lor https://lh3.googleusercontent.com/pw/AL9nZEUthYLTvnNORAFlTCGQ9fyp4enLpk6aTD4-tp-7MxsmDEsXrV5CRoZ-PxK0_x-37FXwPqRf4tRPQmvvN_FZ0JeflX3Wx2qEykiQKJmgIO5tGlyy22-Y7q7jMukKFpxw2zQZpSN1bxQd9X3lSVSbRCnGcg=w1125-h644-no?authuser=0[/img]
Robobarista, Fufa 111, Spaghetti Apocalipse
The Godfather
Blood Angels
Beavis and Butt-Head
Universul 28 mm
Fereastra deschisă...fără plasă
Etalate
Ciorbiță de miriapoduț
Sucitorul de dragoni
Dacă nu e daci este SW
Gleznă de ent
Best of 2022 CT
Să setăm 2023
-
alexie
- Imperator
-
- Prenume si nume:
by alexie » Sun Aug 21, 2022 1:17 pm
Și în loc de încheiere să aruncăm o privire asupra acestui grup reunit de pasiunea comună pentru machete. Deschiderea oficială în 10 august 2022
După blocuri suntem noi, să ne-ntelegi mai bine
Primul grup de vizitatori
Nucleul Cupa Tomis și un invitat de onoare Ron Milne
Cupa Tomis și Manta Models „orașe înfrățite”
Festivitatea de premiere Soare, medalii, diplome, trofee, lume bună, relaxare
Cupa Tomis 2022
-
alexie
- Imperator
-
- Prenume si nume:
by Kamikaze » Fri Sep 09, 2022 1:49 am
Salut, Multumiri de poze, multe machete interesante. Comentariile de nota 10+, mereu rad in hohote la ele. Mi-a facut placere sa revad o parte din gasca, am remarcat multe fete (cu tz) noi. Ai cumva niste poze si cu nave? Stiu ca nu te pasioneaza dar daca au scapat niste avioane, poate, poate.... PS: Tov. Ilici a ''reusit'' s-o ingroape si pe regina, clar cineva acolo jos nu-l vrea la cazan
-
Kamikaze
- Cornicen
-
- Prenume si nume:
by alexie » Thu Sep 22, 2022 9:53 pm
-
alexie
- Imperator
-
- Prenume si nume:
Return to Expozitii si evenimente